Klicka på bilden för mer info!

SOMMARSTÄNGT I BUTIKEN PÅ SORUNDA RIDKLUBB. WEBSHOPEN ÖPPEN DYGNET RUNT 

Då ridskolan på Sorunda Ridklubb avslutar vårterminen lördag den 12 juni stänger vi butiken från det datumet och öppnar åter igen den 9 augusti då höstterminen startar. Det går dock bra att lämna in täcken för tvätt, impregnering och lagning under denna tid. Välkommen att kontakta mig Suzanne på 0708-664400 eller på ridsport@butikenistallet.se så bokar vi en tid för inlämning.

WEBSHOPEN är självklart öppen som vanligt DYGNET RUNT. Trevlig sommar 🏖.

NÅGRA AV VÅRA PRODUKTER!

550 SEK249 SEK
585 SEK485 SEK
250 SEK

"If you find a catch - we will match"
Hos oss betalar du det LÄGSTA priset!

"If you find a catch - we will match! Om du finner samma vara till ett lägre pris i någon annan butik så "matchar" vi det genom att ge dig ett ännu bättre pris. Maila oss butikens namn och vilken vara det gäller så återkommer vi med "vårt pris".

Vår Lägsta-Pris-Garanti gäller ordinarie priser och kan inte kombineras med andra ebjudanden, förutsatt att vara finns på lager eller väntas in vid kommande leveranser. Gäller EJ klubbkläder med tryck och brodyr.

Klubbkläder med tryck och brodyr - få en egen klubbsida i vår Webshop

Få en egen klubbsida i vår Webshop där era medlemmar enkelt kan beställa de klubbkläder som är valda för just er klubb. Klubben behöver inte ligga på några lager eller administrera beställningarna. Det gör vi! Enklare kan det inte bli.

                                   

Vi tvättar och lagar hästtäcken

Ett hästtäcke behöver gott om utrymme för att bli riktigt rent. Vår maskin är en 12 kg industritvättmaskin som är speciellt anpassad för att tvätta täcken i. Vi tvättar med Nikwax Rug Wash och impregnerar täckena med Nikwax Rug Proof som är ett impregneringsmedel som tvättas in i täckena.

   

Följ oss på Facebook och Instagram