Sök:
2018-12-11

"Funktion - komfort - värme"


Varför ska du välja Grubs skor och gummistövlar?

Gemensamt för alla Grubs stövlar är, att de är isolerade med neopren (Insu-Foam Ultra, Chloroprene). Neopren är ett vattentätt material, som används i dykares torrdräkter. Chloroprene är extra tåligt och flexibelt och överlägset andra neopren i SBR-skum (Styrene Butadiene Rubber). Chloroprene kan töjas upp till 300 % och över tid förlorar det efter kompression endast 7 % av sin spänst.

Sulor och skaft är utvecklade för att ge bästa grepp, komfort och värmeisolering. I Grubs sortiment finns yttersulor från Vibram och Trax med Hexzord-mönster i kombination med dämpande och isolerande Duralite mellansulor. Alla Grubs gummistövlar har löstagbar innersula i 6 mm luftpolymer (Nitrocell). För extra stabilitet och vridstyvhet har Grub’s även ett epoxyhärdat mellanlägg i sulorna, vilket även förstärker tå och häl.

Överdelen på alla Grubs är täckta med 2 mm naturgummi, som skyddar mot skador i svårforcerad terräng. Naturgummit spricker inte och gör att stöveln håller minst lika länge som gamla traditionella gummistövlar.

Outline 5.0
Bootcompany
950:-
Rideline 5.0
Bootcompany
1 395:-