Sök:
2018-11-20

KLUBBKLÄDER - Hur går det till?

  • Vi hjälper er med förslag på klubbkläder i de färger ni önskar.

  • När ni har bestämt vilka artiklar som ska vara med i er klubbkollektion, gör vi en egen klubbsida till just er klubb här i E-Shopen.
  • På "er klubbsida" kan sedan medlemmarna enkelt beställa de varor som de önskar. 
  • Er klubb behöver inte ligga på något lager eller administrera beställningarna.

  • Medlemmarna kan enkelt lägga sin beställning här i E-Shopen.


Olika alternativ på "Tryck & brodyr"

        

Brodyr direkt på plagget

Direktbrodyr innebär att man broderar direkt på plagget, vilket kan utföras på de flesta plagg. Resultatet blir "mycket slitstarkt och beständigt". Detta är det val som de flesta klubbar väljer.   Namnbrodyr

Vi utför även namnbrodyr enligt önskemål. Exempelvis kan namnet broderas fram på plagget på vänster sida.        

Transfertryck - ett billigare alternativ

Transfertryck passar på de flesta plagg. Dock ej softshell och fleece. Transferkvaliteten har mycket bra egenskaper, som stretch och nötningsbeständighet. Transfertrycket värms på plagget.      Broderad logotype

Vi broderar er logotype direkt på schabrak och täcken och använder i stor utsträckning Mias RS som leverantör på dessa produkter. Mias RS står för mycket god kvalitet och passform på sina produkter som håller tvätt efter tvätt. Då de har egen tillverkning går det att kombinera de färger som klubben har på schabrak och täcken.


Maila er klubblogo till oss så tar vi fram priser enligt ert önskemål. Vänligen skriv vilken typ av brodyr/tryck ni önskar få pris på.